Copyright © 2017 Con7Bouw B.V., alle rechten voorbehouden. DISCLAIMER

Over ons!

Wij zijn sinds 2004 actief in het ontwikkelen en aanbieden van assessments, HRM software en advies voor de bouw en aanverwante industrieën en overheidsinstanties.


Onze producten en diensten stellen u in staat om meer grip te krijgen op uw HR processen, bijvoorbeeld bij:

Iedere opdrachtgever, een eigen vraag.

Met kennis van bedrijfs- en project processen worden systemen ontwikkeld  en aangeboden met als doel u te ondersteunen  bij (personele) ontwikkelingsvraagstukken. U kunt ervoor kiezen onze systemen op projectbasis in te zetten of als integraal onderdeel van uw proces.


Voor individuele/private vraagstukken is er het P.A.C. © Centrum (Persoonlijk Assessment & Consult). Hier wordt op individueel niveau beoordeeld en geadviseerd. De online assessments en het consult geven snel duidelijkheid over toekomstige mogelijkheden en de invulling daarvan.


Iedere keer maatwerk!

Doordat we onze methodieken en systemen integraal en modulair ontwerpen, zijn we instaat om op iedere vraag gericht antwoord te geven. Uw vraag staat daarin dus altijd centraal en we bieden daarbij altijd een 1-op-1 aansluiting. Mocht uw vraag groeien, dan schalen we bij. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Uiteraard hanteren we, indien gewenst, uw huisstijl en belangrijker nog, uw functieomschrijvingen of organisatiecultuur.

Ontwikkelen is een vol continu proces!