ADVIES

TALENT ONTWIKKELING

VOOR DE BOUW- & INFRA

ADVIES VOOR SOEPEL TALENTMANAGEMENT
NEEM CONTACT MET ONS OP

HR VRAAGSTUKKEN

Wij adviseren u graag op HR-vraagstukken zoals: Hoe richt ik mijn werving- en selectieprocedure in zodat ik grip houd op het tijdig recruiteren van de juiste collega? Waar zijn talentontwikkelingsprogramma’s effectief in mijn organisatie en hoe stuur ik deze optimaal aan? Wat moet er gebeuren om kennisbehoud van de organisatie te borgen? Hoe zorg ik dat mijn organisatie of afdeling goed omgaat met inclusiviteit? Welke cultuuraspecten zouden we graag anders zien om de doelstellingen voor de toekomst te behalen en hoe vormen we deze gefaseerd om? Wanneer het om mensenwerk gaat zijn wij graag uw gesprekspartner.
BUTTON BUTTON
Con7Bouw B.V. Alle rechten voorbehouden
Wist u dat? Door aan de voorkant van het wervingsproces al inzicht te geven in de doorstroommogelijkheden van uw organisatie, u meer aanmeldingen kunt generen voor een positie.

HR

VRAAGSTUKKEN

Wij adviseren u graag op HR- vraagstukken zoals: Hoe richt ik mijn werving- en selectieprocedure in zodat ik grip houd op het tijdig recruiteren van de juiste collega? Waar zijn talentontwikkelingsprogramma’s effectief in mijn organisatie en hoe stuur ik deze optimaal aan? Wat moet er gebeuren om kennisbehoud van de organisatie te borgen? Hoe zorg ik dat mijn organisatie of afdeling goed omgaat met inclusiviteit? Welke cultuuraspecten zouden we graag anders zien om de doelstellingen voor de toekomst te behalen en hoe vormen we deze gefaseerd om? Wanneer het om mensenwerk gaat zijn wij graag uw gesprekspartner.
NEEM CONTACT MET ONS OP
BUTTON BUTTON

ADVIES

TALENT ONTWIKKELING

VOOR DE BOUW- & INFRA

ADVIES VOOR SOEPEL TALENTMANAGEMENT
Con7Bouw B.V. Alle rechten voorbehouden